Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@07:39:28 GMT

زمین گیر شدن بانک‌های انگلیسی

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۸۳۸۶

زمین گیر شدن بانک‌های انگلیسی

در طول پنج سال اخیر، یک سوم شعبات بانک‌های انگلیسی تعطیل شده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از ایندیپندنت، از ژانویه ۲۰۱۵ تا اوت ۲۰۱۹ حدود ۳۴ درصد کل شعبات بانکی انگلیس ( ۳۳۰۳ شعبه بانکی) در سراسر انگلیس بسته شده اند تا شمار شعبه های بانکی فعال در این کشور تا توت ۲۰۱۹ به ۶۵۴۹ شعبه کاهش یابد. از سوی دیگر طی این مدت تنها ۴۹ شعبه جدید در سراسر انگلیس افتتاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با افزایش مشکلات بخش بانکی انگلیس، فعالیت بانک‌ها در دیگر مناطق جزیره بریتانیا از جمله اسکاتلند نیز تحت تاثیر قرار گرفته است، به گونه‌ای که ۴۵ بانک اکنون تنها دو روز در هفته و ۱۱ بانک نیز تنها یک روز در هفته باز هستند.

در بین بانک‌های مختلف انگلیسی، بانک " آر بی اس" بیشترین کاهش تعداد شعبات بانکی را داشته است و ۴۱۲ شعبه معادل ۷۴ درصد کل شعبات خود در سراسر انگلیس را تعطیل کرده است. برخی از دیگر بانک‌های بزرگ انگلیسی نیز از روند مستثنی نبوده اند تا جایی که بانک " اچ اس بی سی" تعداد ۴۴۲ شعبه و بانک " بارکلی" نیز ۴۸۱ شعبه خود را تعطیل کرده اند. شمار شعبات بانکی " لیودز بانک" نیز در مقایسه با پنج سال پیش ۴۰۴ عدد و بانک " سانتاندر" ۲۹۴ عدد کمتر شده است.

در بین مناطق مختلف انگلیس، فعالیت بانکی بیش از همه در مناطق کمتر برخوردار تحت تاثیر قرار گرفته است به طور مثال حدود ۸۰ درصد شعبات بانکی در مناطق کمتر توسعه یافته شمال شرقی تعطیل شده اند و این مساله بر دسترسی ۹۸ هزار شهروند انگلیسی به خدمات بانکی تاثیر منفی گذاشته است. به تفکیک مناطق مختلف، شمار شعبات بانکی طی پنج سال اخیر در اسکاتلند ۳۸ درصد، ولز ۴۳ درصد و ایرلند شمالی ۲۹ درصد کاهش یافته است.

جنی راس، کارشناس مسائل پولی گفت: شمارشعبات بانک‌های انگلیسی به طرز هشداردهنده ای رو به کاهش است و این مساله می تواند بخش زیادی از مردم انگلیس را با مشکلات زیادی در دسترسی به خدمات مالی و بانکی مواجه کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انگلستان برگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۸۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد

حسین رنجبران در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، در واکنش به برخی اخبار مبنی حساب‌های بدون مجوز این سازمان و تعیین تکلیف این حساب‌های بانکی گفت: سازمان بیمه سلامت ایران یا سازمان بیمه خدمات درمانی سابق، طبق مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی کشور جزو مستثنیات نگهداری و افتتاح حساب نزد بانک مرکزی محسوب می‌شود. در همین راستا هیأت وزیران در سال ۱۳۷۴ مصوب نموده که سازمان بیمه خدمات درمانی از مصادیق شرکت‌های بیمه موضوع مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی کشور مصوب ۱۳۶۶ بوده و از افتتاح حساب بانکی نزد خزانه و واریز وجوه حاصله از درآمدهای خود به حساب یاد شده معاف است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران افزود: همچنین در دستورالعمل بند (ب) ماده ۱۷ قانون برنامه ششم، بند (الف) ماده ۲۰ قانون احکام دائمی نیز این موضوع تکرار و تصریح شده است، در این مواد قانونی تاکید شده مادامی که دستگاه اجرایی از مشمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی باشد، انتقال حساب الزامی نخواهد بود؛ لذا سازمان بیمه سلامت بر اساس مواد یاد شده جز مستثنیات است.

رنجبران ادامه داد: در تبصره ماده ۳ این دستورالعمل نیز آمده که مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه دولتی مادامی که از شمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی باشند، از رعایت مفاد این ماده معاف هستند.

وی تصریح کرد: تمام حساب‌های ورودی بیمه سلامت (درآمدی) با توجه به تأکیدات و شفاف سازی عملکرد در قالب حساب واحد خزانه نزد بانک مرکزی صورت می‌گیرد، بنابراین بدون شک غیر از این مسیر یک ریال جابه جایی انجام نمی‌شود.

رنجبران اظهار داشت: در خصوص مصرف منابع سازمان از بانک عامل استفاده می‌شود که تنها برای سهولت کار، سرعت و چابک سازی و به ویژه اطمینان در پرداخت به موقع و صحیح مطالبات مؤسسات درمانی و پرداخت به وقت به بیماران صعب العلاج انجام می‌شود. لذا اگر این سازمان در پرداخت مطالبات مؤسسات منظم و تقریباً به وقت عمل می‌کند؛ یکی از دلایل مهم آن، ایجاد زیرساخت‌های فناوری نوین با مشارکت فعال بانک عامل است. ما همواره به دنبال واریزی سریع مطالبات مؤسسات ارائه دهند خدمات درمانی هستیم تا بتوانیم به بیمه شدگان بیمه سلامت که بیش از نیمی از جمعیت کشور را در بر می‌گیرند، خدمات مناسب‌تری ارائه نمائیم.

کد خبر 6098861 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • واکنش معاون دومای روسیه به چراغ سبز لندن به شلیک موشک‌های انگلیسی