Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه ۳۴ ماهواره مخابراتی انگلیسی را در مدار زمین قرار داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شرکت دولتی فضایی «روس کاسموس» (دست اندرکار امور فضایی روسیه) روز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد: ۳۴ ماهواره انگلیسی از نوع «وان وب» با ماهواره بر روسی «سایوز-۲.۱۶» از پایگاه فضایی بایکانور روسیه در قزاقستان به فضا پرتاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



موشک روسی ساعت ۱ و ۱۳ دقیقه بامداد امروز یکشنبه به وقت مسکو از پایگاه بایکانور پرتاب شد و پس از ۳ ساعت و ۴۵ دقیقه از زمان پرتاب ماهواره‌ها در مدار مورد نظر پیرامون کره زمین قرار گرفتند.

پرتاب این ماهواره‌ها دو بار به دلیل مسائل فنی به تعویق افتاده بود.

با ماهواره‌هایی که امروز پرتاب شد، تعداد ماهواره‌های وان وب در مدار کره زمین به ۲۸۸ ماهواره می‌رسد.

این شرکت در سال ۲۰۱۵میلادی با روس کاسموس برای پرتاب ماهواره‌های خود قرارداد امضا کرد.

شرکت انگلیسی وان وب قصد دارد شبکه‌ای از ماهواره‌ها را در مدار پیرامون کره زمین ایجاد کند تا بتواند خدمات اینترنتی به تمام جهان ارائه دهد.

روسیه بخشی از امکانات فضایی خود را برای ارائه خدمات به کشور‌های دیگر از جمله پرتاب ماهواره‌های مخابراتی مورد استفاده قرار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ماهواره انگلیسی پایگاه فضایی بایکانور روسیه وان وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۳۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی

به گزارش همشهری آنلاین، فوران خورشیدی یک رویداد قوی و شدید است که از بازآرایی خطوط میدان مغناطیسی خورشید نشأت می‌گیرد و باعث آزاد شدن مقادیر زیادی انرژی در قالب تشعشعات و ذرات باردار می‌شود. این پدیده می‌تواند تأثیرات قابل‌توجهی بر زمین و فناوری‌های مرتبط با آن داشته باشد.

به‌عنوان مثال این فوران‌های می‌توانند، ماهواره‌ها را دچار آسیب‌دیدگی کرده یا نابود کنند و حتی باعث ایجاد اختلال در شبکه‌های ارتباطی زمینی شوند. البته فوران‌های خورشیدی شفق قطبی را نیز شکل می‌دهند که پدیده‌ای جذاب و تماشایی در نزدیکی قطب شمال است.

در ویدئوی زیر، فوران‌های خورشیدی را مشاهده فرمایید.

بیشتر بخوانید:

پیش‌بینی هوای ۳۰ روز آینده با هوش مصنوعی! کد خبر 849531 برچسب‌ها خورشید کره زمین نجوم - سیاره - ستاره اینترنت ماهواره فضا

دیگر خبرها

  • فضاپیمای پرسروصدای بوئینگ ناکام شد!
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • فو فایتر؛ چشم پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها!/ عکس