Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@12:00:35 GMT

یک توصیه برای افزایش تعادل در سالمندی

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۵۲۶۶

یک توصیه برای افزایش تعادل در سالمندی

آفتاب‌‌نیوز :

نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد که با انجام تست‌های ساده شناختی (در تمرینات ذهنی) در دوران میانسالی می‌توان احتمال زمین خوردن را در سنین بالاتر که یکی از شایع‌ترین علل آسیب و مرگ در سالمندان است، پیش‌بینی کرد.

متخصصان انگلیسی در این مطالعات دریافتند تحلیل رفتن قدرت یادآوری کلمات، سرعت پردازش و توانایی شناختی و ادراکی در دهه ۵۰ زندگی، نشانه های اولیه بدتر شدن وضعیت حفظ تعادل در سالهای بعدی زندگی است؛ وضعیتی که خطر افتادن، آسیب دیدگی و مرگ را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یافته ها همچنین تاکید می کند که "تمرینات شناختی" در دوران میانسالی می تواند تاثیر مثبتی بر کمک به افزایش تعادل افراد با بالا رفتن سن داشته باشد.

متخصصان انگلیسی اظهار داشتند: تحقیقات انجام شده تاکید کننده آن است که فاکتورهای شناختی در حفظ تعادل نقش دارند. در حال حاضر روش‌ها و مداخلات موجود در رابطه با موضوع "حفظ تعادل/خطر افتادن" بیشتر بر جنبه های جسمی از قبیل تمرینات قدرتی تمرکز دارند. هرچند این فاکتور مفید خواهد بود اما وقت آن رسیده که فاکتورهای شناختی و ذهنی نیز در بهبود تعادل در سنین بالا بررسی شوند.

متخصصان انگلیسی تاکید کردند: تحقیق انجام شده نشان می دهد در نظر گرفتن ترکیب عصبی ورودی حسی و واکنش حرکتی مورد نیاز برای حفظ تعادل، یکی از معیارهای توانایی فیزیکی است که بیشترین ارتباط را با توانایی شناختی دارد.

زمین خوردن، شایع ترین علت مرگ ناشی از آسیب‌دیدگی در سالمندان
به گزارش روزنامه گاردین، زمین خوردن، شایع ترین علت مرگ و میر ناشی از آسیب دیدگی در افراد بالای ۷۵ سال است و سالانه حدود یک میلیارد پوند برای سیستم سلامت همگانی انگلیس هزینه دارد.

شکستگی لگن، شایع ترین علت مرگ در سالمندان است اما با وجود پیامدهای جدی، زمین خوردن در سنین بالاتر اغلب به عنوان یک ناتوانی اجتناب ناپذیرِ ناشی از افزایش سن، نادیده گرفته می شود.

محققان اظهار داشتند: تست‌های ساده شناختی می‌تواند افرادِ در معرض خطر ضعف تعادل را شناسایی و فرصت‌هایی را برای غربالگری، پیشگیری و درمان زودهنگام فراهم کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سالمندی تعادل شکستگی استخوان زمین خوردن شایع ترین حفظ تعادل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۵۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اختلال‌های شناختی به گروهی از اختلالات روانی اطلاق می‌شود که بیش از هر چیز بر توانایی‌های شناختی انسان از جمله درک مطلب، تمرکز روی مسائل، قابلیت یادگیری و حل مسئله اثرگذار هستند. یکی از این اختلالات اثر دانینگ کروگر (Dunning-Kruger Effect) نام دارد که باعث می شود افراد میزان تسلط خود را روی حوزه‌های تخصصی بیش از حد واقعیت ارزیابی ‌کنند. این اختلال‌ شناختی اولین بار در پژوهشی که توسط دیوید دانینگ (David Dunning) و جاستین کروگر (Justin Kruger) سال ۱۹۹۹ در دانشگاه کرنل انجام گرفت مطرح شد.

دانینگ و کروگر در مقاله خود این مشکل به این صورت بیان کردند: «کسانی که اطلاعات‌شان از حد میانگین کمتر بود، همزمان دو داشتند. آنها نه تنها نتیجه‌گیری‌های اشتباه می‌کردند و برطبق آن سؤگیری مکررا مرتکب خطا می‌شدند، بلکه حتی عدم توانایی خود را نیز درک نمی‌کردند!»

تحقیقات نشان می دهد بروز اثر دانینگ کروگر به یک حوزه و یا قشر خاص محدود نمی شود و این پدیده در طیف گسترده‌ای از افراد به وقوع می پیوندد. اثر دانینگ کروگر صرفاً مشکل افراد عادی نیست، بلکه افراد با ضریب هوشی بالا نیز گرفتار این مسئله بوده‌اند. در حقیقت نقطه ضعف افراد با ضریب هوشی بالا در همان حوزه‌هایی است که آنها خود را در آن متخصص می دانند و تعصب خاصی بر آن دارند. این تعصب باعث می شود آنها نتوانند عملکرد و مهارت خود را به‌صورت واقعی ارزیابی کنند؛‌ فرضاً افرادی که مهارت خود را در یک رشته خاص بالای ۸۰ درصد ذکر کرده بودند، با تحقیقات بیشتر مشخص شد اطلاعات‌شان بسیار کمتر از چیزی بود که فکر می کردند.

برخی پژوهشگران معتقدند این اتفاق به این دلیل رخ می‌دهد که افراد چون در هیچ رشته‌ای مهارت و تخصصی ندارند، آنگاه با کسب کمترین میزان دانش ممکن، خیال می‌کنند که بر تمامی جنبه های آن حوزه مسلط شده‌اند. آنها صرفاً زمانی از این خیال باطل خارج می‌شوند که مطالعات خود را در آن حوزه بیشتر کنند.

برای بررسی اینکه من و شما هم تحت تأثیر این اثر هستیم یا نه یک روش ساده وجود دارد. نگاهی به گذشته کنیم و ببینیم آیا پیش آمده که افراد مختلفی به ما نصیحت یکسانی داشته باشند و ما حرف های آنان را نادیده بگیریم؟ اگر جوابتان به این پرسش مثبت است  هیچ بعید نیست که شما نیز تحت تأثیر این اثر قرار گرفته باشید. اثر دانینگ کروگر جنبه دیگری هم دارد و آن اینکه افراد بادانش مهارت‌های خودشان را دست‌کم می گیرند! به عبارت دیگر آنها گمان می کنند هر کسی می تواند به سادگی از پس وظایف آن‌ها برآید.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اگر دستتان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • روح جاسوسان شوروی بازگشته؛ افزایش عملیات خرابکارانه روسیه در اروپا
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • از اثر دانینگ کروگر چه می‌دانیم؟
  • فیزیک ثابت کرد که «دشمنِ دشمنِ شما واقعاً دوست شماست»
  • دشمن دشمن شما، واقعا دوست شما است؟
  • فیلم| خاک خوردن ۱۱ ساله قطعه نایاب ناوبری هواپیما!
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟